Sunday, November 4, 2007

Prantsuse muusika on ülim hea :D . AI LAIK IT :D . Sessuhtes Cristophe Mae , total love na , nii armsad lood, missest et ma aru ei saa :D . Cristophe Willem ka , mees kes teeb naisehäält , kõvad noodid võtab välja :D. Ja igast teiset tegijad ka :D Vaadake ise sealt MCM või mis iganes kanal see on :D , haha sul peab selle jaoks muidugi digibox olema :D . Aa ja Seal osatakse nalju ka teha , noh räpparid teevad Ameerika räppi maha , vahest saab kõhutäie ära naerdud :D . RTL 'st tuli eile ka hullult nalju , issand mul pidid kusetilhgad püksi tulema kui naljakas oli :D:D:D:D:D, nii koom et hahaha :D:D:D:D:D:D::D juba sellest mõtlemine ajab naerma :D . Ei no , sorri eelmise postituse pärast HEtsu ise käskisid midagi kirjutada ju :D . Nii Praegu käib mul Jigglin- Ying Yang Twins :D , siuke mahe lugu , mul ta mobla helin ka , alguses käib siuke häire moodi värk mitu korda , mamps mul ehmus rämmelt ära kui mul mobla helises :D:D:D:D. Igastahes Vanessal on silmadega mingi jama ja tal üldse midagi viga , nutab , kahju hakkab pisikesest . Okei nüüd vahetus lugu :D , mingi jama on :D . Peaks esta kirjandi ära lõpetama ? hmm , hiljem , aega on selle kiire asjaga eksole :D , Homme pidime Karliga koolis kaklema :D, Seepärast et ta ei usu et mul värvilisi pilte ka reidis olnud , õigustab ennast öeldes et ta suurem ja targem ja pikem jne , kah mul asi na , endal tal pole värvilisi pilte olnud :D:D.
Okei , ma lõpetan hetkel :D

Kes see on ? :D

Mustad karvad:D, hallid silmad, rõõmsameelne , liputab koguaeg karvu :D , niiiiiarmas.

Kes see on ?
HETSU :D.

Karvad asenda juustega ;).

Igav on :D

Nii masendav , saigi täna päevotsa toas passitud , hea on see et mul peaaegu esta kirjand valmis , minupuhul edusammud :) . Sõin ära Ritter Spordi šokolaadi , imehea oli :) . Nüüd üritan hävitada Milkka šokolaadi kuigi see üldse sisse ei mahu na . Homme on kool , fun...not ! Üldse ei viitsi , . tegelt igatsen dire pöialt , eriti kui see ülespoole on . Aa , ma pidin tal ju esmaspäev enne tunde pihku panema , juba meelest läks. VIHIKU ! te vasakule mõtlejad ! Homme 7 tundi ka , jee, kunst ka no . No seegi hea et koolis saab süüüa ;). Suht lemmik tegevus mul. Näeb Cammet ka , pole ammu näinud teda :D. Margitit ka :D. Kunsti inimesi näeb ka :D , saab hakkata oma getochicki värvima :D , mul ka meeldib ju :D. Siuke mahe kunstiinimene olen na :D . Nüüd hakkas paha šokolaadist :D, ma ei tea mida edasi kirjutada siia :D , täna käisid mul mamps , vend , paps ja Vanessa rademari shoppamas , ostsid talvejalanõud endale , ma pean elama oma vett läbi laskvate jalanõudega edasi , kas pole mitte vahva ? =) Sessuhtes ma käin meie perest kõige rohkem väljas ja mäel ja üldse chillimas :). Siuke mõnus märg talv kavatseb tulla . Kui Tartusse lähen õega haiglasse siis kavatsen ka poodidesse minna ehk leian poiste osakonnast dressika endale . Panen raha ka kokku ehk saan jalanõusid ka lubada endale :) .Praegu üritan raha hoida , kolmapäev ju tuleb Enrique pileteid juurde , FBI omadele muidugi ;). Suht Lissuga elasim esmaspäeval niipalju üle , rohkem me ei kannataks ka . Suht , Sirli ja Sirle käisid meil külas , käisid infrapuna saunas, tahaks ka aga ei viitsi üksi :/ Kui keegi tahab muga koos tulla cõtku ühendust ;) . See on hea nahale ja ilule ja tervisele niiet kasulik värk na :D . Sessuhtes tahaks jõuludeks uut lõhna ka endale ja Sony PSP 'd ka muidugi , ilma selleta kohe mitte ei saa , ma augustist saati muusikatta olnud, kohutav :( .
Yo , alustan ka blogi kirjutamist :D ,
Passin toas, ilm on siuke mönna , nagu pühapäeval kohane , taevas sinine ja see lumi ka maas , nii nunnu ;) . Igastahes , ei tea mis täna teha , kavatsen vist esta kirjandi ära kirjutada , pole siiamaani ära teinud , jou no :D käisin pesemas ka juba , eile oli suht mahekas päev mingi lõunast ärkasin ja siis passisisn toas, orjasin . Pärast mingi seitsme paiku läksime Steni, Taavo, Alexzi ja Mariga siis välja, suht palav oli , noh arvestada tuleb seda et ma olin suht paksult riides ka , teised mingi külmusid võinii :D. Kõndisime siis lossikasse ja siis tagasi , no ja siis näe rahavs tuleb , Sirli ,Estelle , Krista, Merka ja see blond tüdruk , nime ei mäleta :/ . Pärast liitub ka veel Mikk, Rando , Villi ja Kaspar. Siis hakkasin juba vaikselt tundma kuidas mul jalanõud läbi vettinud on , siuke mõõõnus tunne oli :). Aa ja vahepeal andsin oma pealmised käpikud siis Sirlile, tal olid läbimärjad kindad ,kahju hakkas . Sain siis ilge kõva hoobiga pihta ka , Kasparilt , LUMEPALLIGA muidugi ;) . Ei viitsinud seal enam passida ka , läksime siis kodu poole Mari ja Alexziga , noh Alexz pidi minema Mari poole . Teepeal oli mul Ly vastu tulnud , tegi mul ka lõmesõda , jeeei :D. No kui koju jõudsin olid juba külalised läinud :) . Edasi passisin arvutis ja läksin magama ära :D. Nüüd vaatan mis täna saama hakkab :D.