Friday, August 21, 2009

Imelik, kuidas ühel hetkel kõik halvad asjad tabavad sind korraga. Oleks see siis erinevatel aegadel näiteks kuuajaliste vahedega, aga ei. Ma ei valeta kui ütlen et olen kaks ja pool päeva lihtsalt nutnud. Need teised pisiasjad kahvatusid selle kõrval mis mind kõige enam nutma ajas. Pärast vanaema külastamist, mõistsin, et ta ei pruugi enam endiseks saada. Temajuures olled üritasin tugev olla, aga kohe kui koju jõudsin, nutsin ja meenutasin aegu kui ta mind hoidis. Meenutasin ta naeratust, tema kurjustamisi, tema parasiitsõnu , teme peamisi tegevusi , emotsioone. See oli, harjumatu näha teda pikali haiglavoodis ainult häälitsemas, ta ei rääkinud isegi enam. Ta ainult vaatas ringi, ja vahepeal kukkus paar pisarat ta silmanurgast. Ta käed olid kohutavalt kõhnaks jäänud. enam polnud ta see, kes oli varem. Alkohol. Alkohol , on selles kõiges süüdi. Pärast tema mehe surma, on ta alla käinud, ta võttis endale uue elukaaslase, kes harrastas juua lkohoolseid jooke, enamjaolt õlut, kuigi see ei piirdunud alati sellega. 10 päeva. Jah 10 päeva oli mu vanaema söömata ja joonud ainult viina. 3 päeva oli ta lebanud voodis, keegi ei aimanud talle kiirabigi kutsuda. Nüüd ei pruugi ta terveks saada. Ma ei tea, kas ta isegi mäletab kes ma olen. Ema küsis talt küll , kas ta mäletab mind kuid vastuseks ei saanud ma midagi , ainult paar häälitsust. Arstid väitsid ka, et asi ei pruugi paraneda, võibki selliseks jääda. Mitu kuud läheb enne kui ülddse midagi paraneda võib. Ma nii loodan, et temast saab taas see kes ta mulle alati olnud on.
Nüüd, kui mul on võrdlusmoment. Võin öelda, et Türgi on parim koht kus ma seni käinud olen. Uskumatu et Türgi sai vastu minu suurele Hispaania armastusele. Mis mind Türgi juures ära võlus ei oskagi öelda... Egiptusega võrreldes oli Türgi puhtam, siiski mõlemad on räpased maad, kuid Türgi jääb ikka väga kõvasti alla Egiptuse räpasusele. Egiptuses kui ka Türgis saavad naised palju komplimente, kuid Türgis tundsin et kompliment on suurema tähendusega. Miks? Sellepärast et sealsed mehed olid ilusad, stiilsed ja nende soengud olid samuti wow. Eesti meestega ei anna võrreldagi. Mõtlesin et tooks kõik oma peikad sealt siia, Eesti meestele eeskujuks. Sealne kaup oli vägagi euroopalik ja enamus kaupa oli moodne. Egiptuses oli rohkem turukaup. Hispaanias olid samuti moodsed asjad aga hindade pärast ei soostunud enamus asju vaatamagi. Barcelona on siiski Hispaanias moepealinn ju. Teada on muidugi see, et Türgis elavad perversed inimesed. Ma ei lükka seda väidet ümber, jah Türgis on selliseid inimesi. Mõni julgeb päris otse tänaval küsida, kas seksida tahad? Aga kusjuures, vastus EI , ei aja neid vihale, ütlevad lihtsalt ok, ja lähevad oma teed. Klubides kohtab kõige rohkem perverssemaid inimesi. Kui tüdrukud tantsivad omavahel või mõni tüdruk üksi on neid mitu türklast ümber piiranud tantsivad sul perse küljes ja kurja nägu tehes ei kao nad ka kuskile. Aga sellest jamast päästavad tavaliselt Euroopa mehed, võtad ühe käevangu ja nagu kellaväek on kõik türgi mehed lojuste nägudega kadunud, kuni silmapiirile uued euroopa naised tulevad. See ei tähenda et Türgi mehed pidudel kõik sellised on. Meie emmega silmasime ühte ilusat pikka, päevitunud helepruundie juustega meest no ja türklaste peletamiseks, võtsimegi ta käevangu. Jak ui mõnigi tuli ligi, saatis tema need minema. Uurides , saime teada et tegu on samuti türklasega. Kusjuures linnas kohtas ka sinisilmseid türklasi. Mõned lihtsalt ongi erinevad. Türgis on lihtne- korra vaatad silma ja naeratad ja kutt ongi sinu oma :D. Nii ma need kõik hotellipoisid endale saingi :D:D. Ja kuna türklased pole koledad , noh nooremad, siis kunagi ehk lähen ja võtangi sealt endale ilusa pruunisilmse kaaslase :d.

* Hetki Türgist.

-
käisin raftingul , seeon selline asi nagu kummipaat ja sa sõidad sellega mööda kärestikku alla. Pildi saamiseks pange google piltiotsingusse rafting ja saate aimu. Kartsin küll et sõidame vastu kivi ja sureme, aga näe, elus olen. Ja nüüd on mul kohutav isu erinevaid ekstreemsusi katsetada. Ma ei valeta, kui ütlen et meil oli kõige ägedam juht paadis. Ta oli nii energiat töis, uskumatu, sest päevas käib tal 3 paaditäit lolle, kes aeurutamissega vaevu hakkama saavad. Noja põhimõtselt meil olid firmalaused kui mõni paat ligi sattus siis karjusime, noh see jama oli venekeelne sest me kogematta läksime vale paadi peale , teised olid ingliskeelsed. Aga noh , polnud hullu. Siis ta viskas meid vette ja ajas paati ümber kuigi nee tavaliselt ei käi ümber:D . Sii me pritsisime kõiki mööda sõitjaid , tema ise oli kõige hullem pritsija :D aa ja siis ta ajas paadi keerutama kui suurema voolu koht tuli , jube äge :P. No igastahes, ta oli üli lahe :D.
- Türgi saun. Algas nii, et saime mingid kaultsud ja plätad, ise olime bikiinides. Panime kaltsud ümber ja esimese asjana läksime sauna. see saun oli põhimõtselt samasaun mis Eestis ainult eukalüpti lõhnaga. Seal higistasime ära oli järgmine etapp jääkülm bassein. Kui seal käidud oli läksime aurusauna ning sealt edasi hiigelsuurte mullidega mullivanni. Pärast seda mullimudavanni. Sealt edasi pesime end puhtaks ja läksime ruumi kus oli suuuur kõrgem aste nagu lava, ja äärtes olid istekohad, seda on raske kirjeldada. Kirjutage google pildiotsingu turkish bath ja siis seal viies pilt, suurendage seda . Selline lava aga mingi 5korda suurem . Ja need kaltsud mis neil meestel seal , need olid meil algul ümber. Seal tehti meid selle kitsekindaga puhtaks ja kallati veega üle. Pärast seda läksime ruumi kus tehti meid vahuseks, selline suur suur pall oli kust kallati vahtu ja noh , siis tehti mazaasi ja kalalti taas veega üle. järgmisena saime endalee rätiku ümber. Istuime suures ootesaalis jõime jooke ja ootasime oma järjekorranumbrit. Kui aeg käes oli sai mazaasi. Mina sain näomaski ka. No ja selline see oligi :P.
- Türgi õhtu. Eeh, mul oli sel ajal nii paha olla, et ei mäleta palju. Igastahes esimene tants oli mingi palju mehi ja naisi ja siis kukkus üks naine kokku ja lõppes. Järgmisena tuli lavale kõhutantsija. Ta oli niii osav. Ma pole elusees nii head tantsijat näinud. Oijah. Siis tuli mingi jama . Ja sisi tulid türgi mehed. Oii kus nad hüppasid kõrgele ja maandusis põlvele. Käisid terve aeg kikivarvul ja keerutasid end põlövedel. Mul oli suu lahti terv aeg, ma pole kunagi midagi seesugust näinud. Üldiselt ei tea , igav :d.
EDIT.
Türgi diskoteekidesse on sissepääsud enamjaolt tasuta. Joogid maksavad, umbes sama hinda mis Eestiski. Näiteks ma käisin Edward Mayal tasuta ja maksin ainult cola eest, sest rohkem ma seal ei joonud. :D. Seal on lihtne , saab igalepoole sise ja alksi valavad ka sulle :D. (mina muidugi ei joonud) Eestis võiks ka nii olla , et peod tasuta ja esinejad teenivad jookidelt sest koksid maksavad juba sada eeku ja kui inimesed selle kalli peopileti eesti maksnud ei jõua juua osta.