Thursday, September 24, 2009

Pidin lihtsalt lisama veel, et tänapäeva noorus on hukas. Mina küll 14-aastaselt niihull ei olnud kui need 2 neiut, kes on arvatavasti mtv ülevaatamisi teinud. 

Ma olen nii õnnelik et hetkel on kõik hästi :D. Täna oli KÕPi valimine ja ma sain enim poolthääli, haha, kõigetähtsam oli siiski see et ma Erkkile ja Mardile ära tegin ,sest need kaks pussyt on mind suutnud nädalaga väga vihaseks ajada. :D Aga noh , nüüd kui ma näitasin , et ma ässam , siis no, hahaha, paras lollakad . Tegelt nüüd me oleme sõbrad jälle , varsti kirjutan Mardi jälle väikeste tähtedega moblasse. Aa ja hääletamisel oli nii, et mingi üks tüdo kes minust vasakulpool hääletas ütles steveli ajal, ma ei tea teda ,seega vastu. Aga ta ei teadnud mind ka nagu wtf :D:D:D. Aga noh , peaasi et ma sain ja peaasi et ka Liisa sai, saab siis koos käia. :D. Niietlahe. 
Geo kaart pole mul ikka veel selge -_-, fakk no , aga noh , õhtu on veel noor, võino, seetähendab kell on juba 9, aga noh mul essa tund vaba ka niiet jah :D , aega on :D.