Thursday, January 17, 2008

Igav oli korra.

Inkspinks väga vinks ! .

Hah , kirjutan nüüd juttu OMA TOREDAST EESTIMAST . Te teete vist nalja vms ? :D. Tglt nagu ma peaks selle andma inka õpsile kuna ma ei kavatse hakata mingi fakin ingliskeeles oma TOREDAST EESTIMAAST kirjutama eks ole . Nii et katsume leppida oludega. Huh , EESTI on nii vahva riik, siin on nii palju tegevusi et sure või tegevuste kätte ära , ERITI VILJANDI :). Ma ei saa aru mida te inimesed luuletate et EESTI on nii tore ja blablabla olgem ausad , ma ütlen otse ära ilma keerutamisetta ON KA LAHEDAMAID KOHTI KUI EESTI ST ENAMUS RIIGID ON SEDA . Ja uskuge mind EESTI pole mingi koht kus kõik on positiivne, pekki, meil on EESTIS HIV / AIDS , meil on NARKOMAANID , VARGAD, KODUTUD, öelge mulle, kus kohast see POSITIIVSUS paistab , no laske naeruplahvakal tulla. INIMESED te ei saa kõike läbi lillede vaadata , niikaua kui seda teeme seni selline pedendus siin toimub. MITTE et ma arvaks et nüüd saab kõik korda kui tähelepanu pöörame, ometi mitte, SIIIN ei annagi midagi teha, lihtsalt kedagi ei koti need inimesed kelle elu on persse keeratud. Sel kohal saavad nad ise ennast aidata noh , va siis HIV / AIDS , persse mis te kepite siis ilma kummita , häbi peaks olema , mis arvate et esimese korraga ei tule haigust ja et partner tundub puhas ja värki , you must be kidding ! Mul on lihtsalt kahju mis toimub . Kurat meid sureb rohkem kui sünnib , isegi HIV/ AIDS ka juba siuke levinev asi , kurat kondoomi ei jaksa osta vä ? Ostke kumminukk/vibraator siis , ei teki vähemalt haigust. Ja mida hellinenni te süstite ennast ???! Kurat IT ISN’T COOL AT ALL . Mingi vakin hallunisatsioonie näete ( kirjutasin valesti , ei huvita eestikeel pole varsti enam minu ala ) . Kammoon , need pole positiivsed ju , näete et mingi maailma ääre peal ega saa edasi liikuda, kõigud ühel kohal , no anna andeks , kuhu see su viib , ? KILODE mullakihtide alla pealmine osa kaunistatud hauakiviga , mäletame oma head poega / tütar ja sõpra, no väga hea oli küll, mul oleks küll häbi olla kirstus kui mul mingi valetekst peakohal oleks, ma vajuksin häbist maaalla siis , oih , siis ma olengi maaall , no siis sügavale , TUUMA sisse. Öäh , ma ei taha edasi kirjutadagi , häbi hakkab OMA EESTI INIMESTEST . Tahaks olla juba adult, tõmbaks uttu siit. Paistab et 22 aastaseni vanemad vastutavad meie eest, kuskilt kuulsin , st , õudused ei lõppe ka kunagi ! Huh , ma lõpetan see tekst hävitab mu närve.
Neljapäev - tähendab Kunglat ning Äivüt .
So , essa tund oli mõnusalt Kunksiga, ajalugu vist , suht lebokas , :) . Pm , kui tund lõppes läksime Nora ja teistega 
kortsi , 
suht enne 
Troofi tundi siis , passime ja siis mõtsime luurama minna , lähme treppikotta Noraga a no
muidugi tuli teiseltpoolt õps siis panime turpsi sisse ( räige need for speed käis :D ) ning jooksime klassi . Seegi tund möödus suht lebolt 
enamvähem :D, 
PÄRAST seda siis 
läksime sööma , mingi supp see oli suva , magustoit oli siis BANAAN . Paar postitust vms tagasi ma rääkisin millele pidi banaan hea maitse andma , so , koguaeg tiirles teema selle ümber :) .  Siis startis mata lesson , võtsime uue osa , ma isegi sain pihta millegile , aa ja töö sain 5- uskumatult uhke olen enda üle :D. PÄRAST matat läksime sööklasse uuesti banaana vargile , aa ja enne seda sain Marcolt pool banaani ka :) .  No siis võtsime banana ja tulime tulema , sai õgida agein :D . AHjaa , siis tuli Noral hiilgav idee minna kakaod ostma (I) . Ojaa, läksime siis ostma , kuradi ärakasutaja , tema pärast põletasin näpud ära nah ! :D. Tema tahtis aga muudel põhjustel kaasa tulla . No pm oli nii et pool kakaod vedeles paala kooli põrandatel , mul käsi hakkas värisema ( kuna Nora lisas spiidi ) , siis läks peale kakaod siis värises rohkem , siis läks jälle siis veel rohkem . No ja siis hakkas tund kui ma kohale jõudsin , tuli lauaalla ronida kakaod hävitama. No seeselleks , tunnid läbi tuli paps järgi ( krdi vend istus ette :@ )  sõitsime koju , cheingisin riided ning sõitsin kooli mingi 15 minti passisin koolis siis hakkas inimesi tulema ( oli ka aeg ! ) A ja mingi aja pärast saabus Nora (I) [ viimasel ajal meil nii palju tegevusi koos (H) ] Ja märgata oli ka Äivüt saabumas , haha , sai meilt Noraga ilusa getotervituse ( suht paljud saavad , aga Äivüle oli erandlikult , me jooksime ise ta juurde ) . Pm siis läksime keppima st kepikõndi tegema :) .  ja tegime keset Orika silda kepiga võimlemist , RIIKLIK KAVA SIISKI :D:D:D, not :) .  A ja muideks MITTE ÜHTEGI AUTOT EI LÄINUD MÖÖDA , MKMM , a no ,  keda kotib :D. . Siis sõitsin koju , tegelesin õega samal ajal vaadates Degrassi kooli , huh ,  peaks nikkuma hakkama .. Ma ju kuulus kepnik . A no seeselleks , sauka ! .