Tuesday, September 23, 2008

Pole päris mitu päeva kirjutand , niisiis, üritan pika posti teha :D.
Neljapäevast ei mäleta ma midagi, kui et kunstis käisin ja seal oli igast seltsimehi kohal, aga noh, see selleks.
Reede, KAarel ei tulnud Viljandi, seega tormasin linna lilli ostma. Lilled ostetud , tulin koju ja printisin kaardi välja , ohhh, see on ikka nii ilus kaart :), ja see mis ma sise kirjutasin oli armsam. Niisiis käisin pesus ja sättisin ennast ningkõndisin rahulikult sünnipäevalise poole. Õnneks polnud pikk ma kuna tegu oli Ly sünnipäeva peoga. Nii passime ja vahime telekat siis. Esimene õudukas oli nii pointless et seda ei viitsind 5 minutitki vaadata, mingi libahunt nägi välja nagu kassi karvpall eksole, võinoh, väga halvasti välja kukkunud kooli näidendi hundi kostüüm, hullemgi veel. Teine film oli nii rõve ja fuhh , aga selle vaatasime lõpuni, paha suri ikka ära :D.
Laupäev, mm, ei mäleta, käisin Lyga väljas, tulime koju, siis läksime õhtu jälle välja :D. Aa, siis õhtu kuskil 8 kui saime tubadest välja läksime linna , tiirutasime veits ja lõpuks istusime maha , siis pidi Kaabi igahetk oma masinakese ja sõpradega sinna parklasse jõudma , noh see mis sporta vastas. Nii, jõudiski ajasime veits juttu ja siis tuli Ly semu , istusime autosse sõitsime veits linnas ja siis ta viis meid koju. Kodus vahetasime riided soojemate vastu. Vennaga oli selline sõnavahetus " Hans, mis teed, sa polegi täna väljas käind vä " Hans : " olen, sirli juures käisin saiade järel " Mul nagu " kaneelirullid vä, näita ette kus need on, aa näe sul ka lõuaotsas punn, mul on ka " Hans näitab siis kus kaneelirullid on , ma kraban neid 2 tükki , söön nats, ütlen hansule ma lähen mõneks ajaks õue veel, aga siis panin tähele et vend on juba oma tuppa tõmmand :D, kell oli 23.30 või 00.00 , mina ei mäleta :D Niisiis , kõnnime kuni Ulsterini ,sealt tuleb türklase väljanägemiseg mees , hakkab külge lööma meile , me ei tee tast välja kuna tuleb auto , Kaabi oma vinge masinaga :). Me poleks niivõinaa välja teind  :D. Nii istume siis Kaabi vingesse kollasesse masinasse ja liikusime kuhugi, ma ei mäleta , mingi turu parklasse vist :D Mõnda aega laseb Kaabi tümpsu aga otsustab kinni pann kuna ta ei viitsi pärast autot koju lükkata , siiski , ta ju karksi-nuiast :D. Nii igastahes igast fanni sai jne , siis mingi tüüp hakkas hüsteeritsema , läks minema :D, läksime otsisime , polnud kuskile, pärast teist korda läksime uuesti oli mulgi burksis :D, nii ta tellis friikaid , me lyga kakaod :D , nii istume maha siis ly, mina, Kaabi ja ta semu :D . Mõnda aega sai ilusti koos istutud kuni vahetus raadiost lugu, siis otsustasid poisid et hakkavad koos tantsima kuna tegu olevat olnud hea looga :D, võtsid siis enam vähem valsi poosi ja hakkasid mööda mulgiburksi tantsima , vahepeal sebisid taanindajaid ja ühe kliendi kutsusid ka tantsule, lõpuks sai see lugu ka läbi siis istusid maha sõid lõpuni ja liikusime auto juurde tagasi. Siis hakkas tüüp jälle hüsteeritsema, istus eemale maha , ly mõnda aega siis rahustas teda jne , aga autosse teda ei saadud, igasthes, sealt me lahkusime . :D Oligi päev läbi D:
Pühapäev, vanemate saabumine, tujude rikkumine, Jube Hellokitty kott.
Esmaspäev, tujude rikkumine, hommikune nutmine, kooli hiljaks jäämine, keemia.
Täna, Ly õige sünnipäev,  nii kool , kus mul oli suhteliselt pask olla, eriti haige oli see, et kui ma parajasti pea aknast välja pistsin et vähekenegi värsket õhku saada hakkati mind tõukama, kes lükkab inimest kes on peadpidi aknast väljas??? Eks need meie klassi poisid ole.. No, mitu korda tõugati, lõpuks ma tulin ära aknalt ja karjusin täiest jõust  et " see pole üldse naljakas " muidugi irnusid meie klassi poisid edasi, teised vaatasid et ma olen aru kaotamas. Vaatasin et GErt hoiab klassihust kinni , aga kuna ma olin nii marru aetud tõukasin ma Gerdi eemale ja sõimasin teda parajalt. Kool läbi siis Fotokool, positiivsus mu päevas. Oii kuidas mul meedlib pilte teha :). Varsti teen fotoblogi ka ;)