Saturday, November 7, 2009

Mõtlesin, et kirjutan. 
Rääkisin just Siimuga, et ma olen 2 ja pool päeva lõbusalt aega veetnud ja nüüd on igav. Aga et need kaks päeva mul ilusti edaspidi meels püsiks, panen need kirja.
05.11
Kätte oli jõudnud Laheda Koolipäeva hommik, ärkasin ilusti ülesse, pesin ja värkki ja läksin bussikasse. Mingi aja pärast tuli Mart ja hiljem ka Kadri ning Joonas. Oleme siis bussika sees, teeme nalja ja värkki ja siis liikusime bussi. Buusisõit oli täitsa mõnus. Nahkistmetega buss(!!!!). Teel Tallinna vaatasime filmi Abielu Vegase moodi. Päris nummi film oli :D. Hahaha, igastahes. Ma pean selle siia kirjutama... Iga istme peakohal oli sinine kriips, kui alt üles vaatad, Mart siis ütles, oh siin bussis on IDkaarti lugeja. Ma ei suutnud lihtsalt naeru lõpetada. Sest tegu oli tegelikult istmekoha numbriga:D:D. Ja ausalt öeldes, pole kohanudki üheski bussis IDkaarti lugejat. :D Igastahes, jõudsime Tallinna, kogunesime. Lõpuks kästi meil kahesteks minna ja rivisse. ning algaski marssimine. See oli kõige huvitavam rongkäik ever. Põhimõtselt olid nii, et olid inimesed siltidega, mõni pani mõtlema, mõni tegutsem , mõni näitas reaalsust. See oli ääretult huvitav kuidas asi lahendatud oli. Näiteks minu ees kõndis üks neiu, siis tulid kaks poissi võtsid ta ära sealt, viisid seinaäärte ja hakkasid käppima ja küsima kus raha on eksole, Aga no, üks poiss läks vahele. Järgmisena tuli silt "Kas kasutasid võimalust et tüdrukut päästa?" . Siis vahepeal ,anti meil lipikud, eesti või välismaa. Mina olen see riigipetja eksole, panin välismaa :D.  Ja seal oli päris palju, sellist huvitavat. Jõudsime siis lõpuks oma rongi esiotsaga Nukuteatrisse, kus saime endale nimesildid ja viskasime joped varna. Jõime teed/kohvi ja sõime kohukesi ^.^. Mõne aja pärast läksime saali, mis on alles valmimisel, valisime endale kohad ja võtsime fliistekid ning mõnulesime. Esimesena tulid lavale Contra ja Kolga kes tehid nö väitlust "kas maa või linn". See oli, suht seuke igav.. Aga zürii oli see eest ääretult põnev :D. Siis tuli meil pausike kus sai kohukest ja seda actimeli aga mitte actimeli :D . Ja tagasi saali. Järgmisena tuli lavale Neeme Raud kes rääkis kuidas Ameerikas läbi löömisvõimalused on jne.  Seejärel tuli Ameerikas tuntud eestlane Martin Saar, tema maalis meile ja rääkis niisama juttu :D. Ja taaskord paus, Kus sai siis umm sooja sööki juba. Hea oli.  Paus läbi anti välja Hea Eeskuju auhind.  Siis tuli Jaagup Kreem ja hiljem Marju Lauristin. Taaskord paus kus ai näksi ja jäätist sai!!! :D Ja viimases sessioonis siis tuli Ivo Linna, ja kui ta laulma hakkas siis kõik rahvas tõusis püsti , ääretult mõnus oli.  Laulsime kõik kaasa.. Viimastena siis tulid Raul Talmar ja Märt Agu kes panid meid laulma ning tantsima. Hiljem igast rühmast pidi lavale tulema 20 inimest. Meie Kattciga siis jooksime lavale, esiritta:D Räigelt äge oli. Kutsuti tähtsad vennad saali ja me pidime kõikidele esinema :D:D:D. Nii nummi oli.  Ja lõppes sisi kringli ja kojuminekuga. Aaa ja seal ma nägin muidugi oma vanu semusi aga kõige rohkem üllatas mind Tairi sealolek ,appi kuidas me jälle saime koos naerda, oeh ma juba jälle igatsen teda :(. 

06.11

Läksin kooli tegin inka tööd, siis äksin arsti juurde , küsisin ehk saab kekast vabastuse. Andis aga ütles et pärast keemia tööd tule tagasi, saad koju. Ja saingi.Kodus mamps paps ütsid , sa oled haige sa ei lähe laagri. Nad läksid siis ise Pärnu, vanaisa juurde. Mina ikkagi läksin laagri. Seal regasime ära ja seadsime end mugavalt sisse. Istusime kuulasime esimese loengu ära, mis oli (N). Aga noh, jah.  SHIFT HAPPENS. Siis oli paus, taas loeng, paus taas loeng. Need kaks viimast olid hästi huvitavad. Viimases loengus oli õpilasfirmade loeng, mis oli hästi põnev, mul meeldis. See, video mis näitas kuidas oli ja kuidas on oli ääretult selline , uskumatu, aga samas, reaalsus. Ja noh, ongi tänapäeval on SHIFT HAPPENS. Ok, loengud läbi , tutvumismäng:D pidime võtma grupist endal paariliseks, kellegi keda ei tunne. Ma sain siis kuti nimega Kaarel kelle parimaks siiamani sündmuseks on see kui ta käis saksamaal muusikalis mängimas, tähtsas rolllis, ma olin nagu WOW, tõsisel äge. Ja siis ta rääkis kuidas talle meeldib Hispaania, et ta tahaks sinna elama minna hehehe. Ja mina mõtlesin, et kõik unistavad ainult New Yorgi katusekorterist :D. võino ,enamus. See sai läbi sisi läksime ekstreemhalli:D:D:D, kus mingi olid bmxrid ja rulatajad. Jumala tuus :D Sain ka siis selle bmxga sõita:D see oli hullem kui ma arvasin:D:D:D.  Jätsin selle sinnapaika ja võtsin rula. Paar korda sõitis rula mu eest minema aga lõpuks olin ma täitsa juba peal, väga hästi sain hakkama ^^. Edasi tantsisin, ja siis mngisin minit mängi libahunt vms massiga aa ja siis kaarte ka  :D. Noh , passisin teaberuumsi kadri ja liisa ja matu juures , aga seal midagi ei toimunud siis läksin kõndisin niisama edasi-tagasi. Lõpuks mõtlesin keeran kohe külje ära, ja siis tuleb Erkki, ütleb mul tuli idee, hakkame filmi vaatama, mul nagu jesss!!! :D. haha , pool rahvast jäi enne juba magama kui film peale jõuti panna. Ja siis noh Erkki ütles et keegi ei jää magama , pärast teeme kokkuvõtte. ISe oli esimene, kes tuttu jäi. Ma siis sain magada vbl tund aega, vbl rohkem. 2h ... Hommikul siis hakkab Matu räigelt äreatama kõiki , aga noh , ma ei suutnud , ma vajasin seda raasukest und, ja magasin edasi, siis hakaks erkki teefoni äratus tööle, mõtsin et äratan ta, aga ta ei ärganud, siis hakkasin vaatama kus ta telefomn olla võib aga ma ei hakkand ta taskuid surkima. Niisis magasime edasi :D Hommikul ärkasime eks pesin hambaid ja sõin. Hommikulauas tuleb matu . "noh magasite ristirästi seal erkkiga" mul nagu wtf, :D:D:D.  me polnud suguge risti rästi. Aga noh , suva. Kõige hullem on see et mul oli hääl ära. Aa ja hommikul oli "ma armastan sind kallis" mängi finaal, mille ma võitsin , aitäh mu häälele kui ka mu näitlemisoskusele, :):). Ja nüüüd , ma südamest sooovin , et mu hääl tuleks tagasi. Sest see on nii jube... Rohkem ma ei mäleta.