Monday, September 21, 2009

Tahtsin veel teada anda et faking mölluriina põsed on igalpool ees, fakk no. Ma ei saa kuhugi vadata , ühelpoolt silmanurgast ründab üks põsk, teiseltpoolt aga teine.Fakkkk. Ja tema hääl, no jumal aidaku mind selle eest, eriti muudab asja hulluks siis kui ta poeb. "Tahan enne teada anda, et ma tegin selle vahetunnis PIIMASÕJAST" fak, ma sul teen varsti piimasõda. Ma olen marus, kuradi marus. Ta ei ole sümpaatne inimene mujaoks, üldse kohe mitte. Täna rääkis ta terve kodutee telefoniga, kes temaga viitsiks rääkida, appi, ma ei suuda, ma olen nii õel. Aga tõsiselt kui ta põsed veel mind kusilt silmanurgast ründama peaks, ma kurat lähen kallale varsti. Ma olen õel, ma tean ,aga ma ei suuda, see on piiin. Mingu vanavõittu, palun.
Well...
...ma olen väsinud koolist, tunnid venivad nagu kaamli ila ja lõppu ei paista ka tulevat. Ma ei jõua isegi eesti keele teise argumendiga tegeleda, no ei jõua. Jätan tegematta, ma olen ju seni kõik ilusti teinud ja vabatahtlikult klassi ette läinud ja hiilanud oma teadmistega, korra võib ju vahele jätta.. Fakk ja ajaloo töö, kas saab olla midagi mõistlikumat? Ma ei taha õppida kus oli mis sõda kes oli pealik ja miks se puhkes. Mul piisab ka sellest kui ma tean kunas Eesti vabaks sai, Eesti 3 presidenti ja noh, midagi vajalikku veel aga mitte kõike detailselt, väsitab ju. Praegu mul on kallis ajaloo kordamisleheke ees,  A4 suurune kuhu pole 1/4 asju märgitud veel. Argh. Ma ei saa hakata asju üle jala laskma. Aga ma tõesti ei jõua niipaljudele mõtetutele detailidele süveneda, for real. Ja uskumatu kui se ka pole, ma ootan füüsikat. Sest vähemalt Vahur suudab nalja teha ja vaevalt et seal tunnis igav oleks.
... kõikidele teile, kes veel ei tea, ma pääsesin valimipäevale, kogun endasse energiat et hiilata 4oktoobril valimispäeval :).
... nädalavahetusel, laupäeval on pinksivõistlused kui tuleb mu kallis Erik ( edward cullen) viljandi, ja raske aimata kes talle kaasa elama läheb... :D. umm, siis laupäeval, õhtul peab ly oma b-dayd arvatavasti ja no pühapäev sõidame marx, la, ma ja õps tartu poole, kus saame koolituse taaskord väitlemiseteemadel, is naisss :D.
... now i should probably stop because i need to study. seeya later huns!