Monday, February 4, 2008

Laupäev,Pühapäev,Esmaspäev - vabandan.
nii , alustuseks laupäev, mul oli plaan minna linna , liisale kinki ostma aga ma olin niii unine ja kõik inimesed hoidsid mind kinni , isegi pesema ei saanud minna , pesemine jäi viimastele minutitele . so . mingiaeg sain liikuma , tegin ise kaardi ka , wow :D ., no ja siis kui liikuma sain eksole , siis käisin centrumist läbi ostsin lilli :) . kolm oranzi roosi ( kolm on kohtu seadus ). Lisasin pappi kaardi vahele ning sõitsime Kaarlisse. 
Soovisin liisale õnne ning tervitasin
 neid keda ei teadnud ja joutasin neid keda teadsin . istusin siis 
tugitoolile , rivo kõrvale , kui oli rivo 
:D . no ja siis mingiaeg hakkasime aliast, liisa tiim ikak võitis , ma olin elisega  . Pm ma olin nagu mingi hekin eeskuju vms :D kui rääkima hakaksin , siis ipsutasin ( mu lrääääme harjumus ) siis teised panid tähele hakkasid ka nii tegema , mul nagu okeeei :D .siis mängisin aliast , siis karjun seeen oled vä , siis hakkavad teised panema seda seene teemat , mul nagu okei , mingi hiljem küsis priit ka mis värk mul nende seentega on :D , ma vastasin ausalt et mul ei meeldi ropendada ja seen ei ole roppsõna (H) . ma nii uhke enda üle .d.  siis vatsisime eurovisiooni ja muud , kommenteerisime esinejaid , kuigi jah priit 
oli suurim sõnavõtja :D . no ja 
vahepealne jääb liisa majja ,  sellest ei räägi :). mingiaeg viis liisa ema mu koju , no ja ma jõudsin täpselt 23 , vara , kuid siiski , (Y) . Nii pühapäev oli täiesti mõtetu ja tühi :D . nii ja tänaaaaa :D. täna oli nii et paljud valetasid ennast haigeks ja 
käisid tõendit küsimus, mille nad 
muidugi puhtalt kätte said kuna viirus on ju :):):). No ja nii 
nad ükshaaval lahkusid , enne seda 
sündis mul Prada minu pisibeebi :). Mnja ja siis ma rääkisin 
teistele oma unenäost ja siis läks 
teema suuuht imelikuks :D kiusati ivot ja kalat terve aeg , minu pärast . siis ma lubasin kalal õllekõhu ära imeda ja puhuda selle ivo sisse :D . mnja , ja mingiaeg kadus camme ja pidin üksi nalja tegema :D .not fun :D . aa ja inkas , lisbethiga oleme elumehed :) . nobody knows :) . aa ja noh , muidu oli mõtetu , :D . kunst oli ka pointless a no siiski , mark and paul are bäkkk ;). 
hmm , mina näiteks ei viitsiks küll kuhugi 249 km kaugusele asulasse minna , eriti kui see saarel on , aga näe mõni viitsib mandrile tulla MINU pärast , kujutate pilti ??? . ma ei suuda seda siiski uskuda , aga nja , eks näeb mis reede toob..
hehe , sauka :).

http://www.youtube.com/watch?v=GYfJez-S6m8
http://www.youtube.com/watch?v=Vfbcg-tKggs