Wednesday, September 9, 2009

Wow, ma pääsesin blogisse. Noh ooteaeg oli küll siin mitmeid minuteid, aga sisse sai :).
KOOL JA SÕBRAD.
klass on rahulik, võinoh, vaikne veel, eks nad alles harjuvad. Lahe. Igastahes, mulle meeldib koolis, hetkel, kõik on nii lihtne, aga samas venib nagu kaamli ila. Inkas olen nõrgemas rühmas ja teen asju mis on minu jaoks üsnagi kerged :/. Aga no , samas, sain jube laheda õpetaja, seega kurvaks see mind ei tee :). mm, jah, pole lähedasi kellega rääkida eriti. Võino, sõpru on aga Lissut pole :/, ainlt vahetundidel, mõndadel on. Sõbrad ÜLDISELT on jobud, teevad küll näo et semud ja kõik on OK aga seljataga tõmblevad ja keerlevad, öelgu otse. Fakk, ma ropendan viimasel ajal, vastik harjumus, lähen riihääbi, ärge muretsege , varsti olen lahti sellest. Ma praegu ei ropendanud aaga mõttes ropendasin palju. :S. Ok , eksisin jaani ja helduri suhtes, tundusid ülbed, aga noh, tegelt on nad kuradi muhedad sellid :d. Aitavad ja teevad nalja. Täna näiteks, küsisin jaanilt kuidas üht ülli teha, siis ta tegi selle paberile, ja kogematta tegi ta number viie tagurpidi ,nagu pea alaspidi, . Algul ei pand keegi tähele, aga siis ma vaatasin einoh , numbreid ka ei oska kirjutada, viis tagurpidi, ja siis ta vaatas ka et wtf, kuidas see võimalik on, tal oli leht kogaeg õigetpidi ees ja automaatselt tegi nii :D, suht kino :D. Hetkeseisuga, ma vihkan kekat, ainsana , ok geod ka natuke, igav on. :D.
UUDISEID MU VALIKUST
Ma olen otsuse teinud, uskumatu kui see ka poleks... Otsus on Türgi. Miks? 1. odav 2. saab arvatavasti stippi 3. ma olen arvatavasti esmine eestist kes sinna 3. ilusad poikad 4. mulle meeldib türgi! Kõik võino enamus peavad mind hulluks. esimene reaktsioon on Oota misasja , TÜRKI?!?!?! miks? hah. Vot, ma oskan üllatada. Mõne jaoks oli üldse üllatus et ma TÕESTI lähengi ära. Mul on olemas kõik paberid, vaja on käi ainult arsti juurest ja saabki paberid teele saata tallinna poole. Järgmisena tuleb oodata mul Valimispäeva :). Ma loodan et ma ikka saan, see oleks suhteliselt masenda kui ei saaks :/. Aa ja emps täna rääkis vanaisaga telefonis ( vanaisa napsune) ja emps mainis vist jutukäigus et ma vahetusõpilaseks. Ja oi kuidas grämps paanitsema hakkas. Ta oli täiesti vastu sellele. Tahtis siis minuga rääkida ütles kas mul on pea korras ikka ja kas ma hull , et eestis niipalju võimalusi. Ütlesin, et kui ma giidiks tahan hakata on mulle iga kogemus kasuks, tema ütles et kas turismindus on ainus asi mida Euroopas õppida? Ma ütlesin, minu jaoks on, mina olen viiendast klassist juba endale selle sisestanud , et minust saab giid, siis nii see ka on ja jääb. Üritas veel rääkida aga ma ütlesin , tehku mis tahab mind ta ei veena. Jättis mu rahule pani kõne ära. Läks mingiaeg mööda, helistas mampsile. Mamps ei tahtnud taga rääkida aga noh, kuna vanaisa oli väsimatu helistamise suhtes siis lõpuks mamsp ka vastas. Vanaisa üritas siis teda veenda, et hull ära lase teda sinna, mis sul via on , et sa teed kohutava vea ja blablabla (ma kartsin et ta veenabki emme ära sest emme väga ei pooldanud seda mõtet algul), aga no, emme kaitses mind, uskumatu, ütles et laurale tulevad kogemused kasuks ja blabla. Vanaisa ütles et ta tuleb Viljandi meiega rääkima. Minugipoolest tulgu mind minekupäeval lennujaama ka takistama, mina oma otsust ei muuda, tehku või tagurpidi kukerpalli.
OLEN FEIL
Mul on olnud üle kuu aja mu mobiil ja ma avastasin kuidas seda hääletuks panna (plaks-plaks).
VANESSA
Tal on niiii nunnu naeratus, tal tekib lohuke alla suunurka, ja see on niiinunnu. Praegu on tal mingid imelikud punnid ja arst ka ei teadnud mis need on :/, Noh praegu on ta üldse haiglane kuidagi, aga ta on ikkagi nii nunnu!
TAHAKS...
... kõike jõuda teha, aga aega pole, niiipalju palju tahaks teha, aga ei saa :(. Fakk see aeg.