Tuesday, February 5, 2008

Teisipäev - ohsaa.
Alustame sellest et täna on vastlapäev ja kus kuradikohas on lumi ?! . Jäävõib ju katta neid kuradi jalakäiate teid , ning meid maha kukutada , aga mina vajan lund , selge ?!  Või siis üldse võiks suvi kätte jõuda et mõndadele miniseelikute rõõmud tagasi tuua
( kes seda juba talvel ei harrasta ). So , ma sain enne kella kahtteist magama , mis minu 
puhul on tohutu edusamm. Ärkasin 
ikkagi papsi äratusele kuna Sorri , ma pole veel ärkamise alal pro . Ka mõnel läheb tantsu selgekssaamisega kaua , samuti läheb mul ülesärkamisega , me peame lihtsalt leppima sellega :) . Hiljaks ma õnneks ei jäänud :) .   So essa oli töö , eijah , ei koti ausõna kuidas läks , mul üldse see kool üle viskand , kui mul kool algas ilusasti viitega ja ühe neljaga siis nüüd võime rõõmuga lausuda et lallu hinded aina kukuvad ja kukuvad , siiski kõigest kolmele , mida parandada ei saa . Tuleb siis kas paremini õppida või mitte üldse õppida ega püüda ka mitte tööd teha :) . eniveis , ma olen ju õnnelik kui ma kolme kätte saan, noh siis kui ma eelnevalt ekoolist hinnet näinud pole, nii on igav ju , näed hinde ära üllatusrõõmu polegi et ooo , kolme sain . Kohutav on see et matetöö sain ma kolme, aga eelnevad samalaadsed tööd olid 5 ja 5+ , ma ei soovi kommenteerida seda . . Muidugi täna oli füsa päev , 2 füsa , jätaksin samuti kommenteerimatta .  Igastahes, täna sai vastlakuklit koolis, no ja kui gert sõi siis ma nügisin teda , tal läks NATUKENE nägu kokku vastlakukliga, aga noo tema ju peab tagasi tegema , määris mind kokku , läksin vetsu , pesin maha , siis kukkus tal vahukoor maha , võttis maast üles ja viskas mul näkku. pesin samuti maha ja lubasin kättemaksu teha , mille ma järgneval vahetunnil ka tegin , läksin võtsin vastlakukli ning lasin ta klassist välja kutsuda teistel ja nii kui ta klassiuksest välja astus sai vastlakukliga vastu nägu , ja nii ta oligi valge näost. Oeh , ja siis kogu see vimm hakkaski :) . Ta läks pesi maha , ning lubas mul homme vahukoore spray vms'ga täis lasta , a no , tahaks näha , sooviks , ning ihaldaks lausa :D . minus see küll mingit hirmu ei tekita  aga eks homme näitab mida ma kartma oleks pidanud . Muidugi ei saa ma mainimatta jätta milliseid debiilikuid mõnes klassis leida võib . Jah , tõesti jutt käib Marcost ning ka gerdist . Ma lihtsalt ei saa aru , kuidas nad saavad vastassugupoolele liiga teha , õrnem pool ka siiski ju . Aga mõne mõistus pole nii arenenud ju :).  Lihtsalt ainus mõte ongi teistele haiget teha kes on nõrgemad , ma lihtsalt ei saa aru sellest ... Mm , ja juba 3s nädal möödub peavaludes, ma pole selle takistamiseks ka midagi teinud , mitte et ma ei sooviks sellest lahti saada , ojaa masoovin palju , aga ma lihtsalt ei näe mooduseid .  ok. SAUUU :) .

5 comments:

Nora said...

võta rohtu ja don't põe.
ma olen marcolt jalaga näkku saanud.
selle eest, et ma tahtsin skeital mingi asja otsa ronida, aga ta arvas, et ma ei peaks seda tegema ja virutas sealt otsast mulle jalaga näkku nii, et ma peaga vastu asfalti kukkusin.
Ja sõna otseses mõttes NÄKKU. how gay is that?
niiet ole õnnelik oma vahukoorevahejuhtumiga. :D

Laura said...

eiei , see jutt polnud vahukoore värk , see oli juba anu ahistamine vms. saad a aru ta lihtsalt tegi tal julmalt haiget ning anu oli üleni punane , käed ja kõik saad aru , marcole on ravi vaja .

Nora said...

no türa mind toppisid nad pead pidi aknast välja no :D
"lenda froodo, lenda "
tegelt ei olnud naljakas seal rippuda.

Laura said...

ma usun , jannul nad ka nii teinud vms :D

Nora said...

tundub, et sa blogimise ametlikult lõpetanud jah. ?
-.-